0164 - 27 15 00

De beste deal in de showroom

De beste deal in de showroom

Hoewel we er als vooraanstaand bouw- en afbouw leverancier alles aan doen om met de tijd mee te gaan, en te investeren in technologie om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen we helaas online nog niet alle voordelen bieden zoals we dat in onze showrooms wel kunnen.

Hoewel onze webshop zeer intelligent en efficient is ontwikkeld, beschikt het niet over het stukje inzicht waarmee we onze klanten in de showroom écht verder kunnen helpen. Denk aan een stukje meedenken, vooruit denken of zelfs voordelig denken. Onze showroom medewerkers zorgen ervoor dat u de juiste producten koopt waar u naar op zoek bent, dat u profiteert van voordeel wat we u online nog niet kunnen. Een webshop stelt immers geen vragen, kan niet naar u luisteren en heeft daarom niet het inzicht om te kunnen inventariseren waar u werkelijk behoefte aan heeft.

Want dat blijft toch mensenwerk vinden wij bij Logus. Onze vuistregel is dan ook: Snel en voordelig iets specifieks kopen doe je online in onze webshop waar u profiteert van de beste prijs. En voor verstandig winkelen met extra voordeel komt u naar een van  onze showrooms.

         
 
 
Ook liever persoonlijk advies of een gewoon meteen
de beste deal? Bel naar onze showroom: 0164 - 27 15 00
"Onze klanten helpen en nét dat beetje meer bieden op het gebied van service en voordeel, of datgene waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht, daar staan wij voor bij LOGUS!"

Christiaan Strating
Verkoopadviseur